Khẩu trang vải cờ đỏ sao vàng

  Khẩu trang vải cờ đỏ sao vàng

  Khẩu trang vải cờ đỏ sao vàng

  Thêm giỏ hàng thành công.
  Khẩu trang vải cờ đỏ sao vàng

  Khẩu trang vải cờ đỏ sao vàng

  Khẩu trang đối với đời sống hiện nay là vô cùng quan trọng . Bởi hầu hết ai cũng đều biết từ đầu năm 2020 dịch covid bắt đầu xuất hiện và nguồn góc của nó bắt đầu từ trung quốc và lây lan sang các nước khác trong đó có Việt Nam . Với dịch bệnh này lây lan trực tiếp giữa người với người nên ai cũng đều cảm thấy lo lắng và sợ sệt . Nó giống như những con zombie trong các bộ phim , do vậy mà người dân luôn sử dụng các biện pháp tối ưu nhất để phòng chống dịch bệnh này .

  Cho đến thời điểm hiện tại thì nước ta là đất nước được đánh giá cao nhất trong việc phòng chống dịch bệnh covid hơn cả Mỹ . Chắc hẳn nước bạn sẽ rất ngạc nhiên với những biện pháp đơn giản của Việt Nam mà có thể phòng chống và loại ngay virut chống lây lan rộng , đó là chỉ với những chiếc khẩu trang . Với 2 lần dịch lớn thì Việt Nam đã thực hiện tốt biện pháp phòng chống và loại bỏ covid trong thời gian ngắn nhất .

   

  Để tìm hiểu rõ hơn về khẩu trang vải cờ đỏ sao vàng thì hãy cùng chúng tôi theo dõi bài viết sau đây nhé .

   

  Vì sao nên in khẩu trang vải có hình quốc kỳ ?

  Như Phó Thủ tướng Vũ Đức Đam đã nói trên thì việc sử dụng khẩu trang có in hình quốc kỳ khi ngoại giao để tăng thêm sự tự hào của đất nước mình khi chiến thắng trong đại dịch covid vừa rồi .  Đồng thời vừa có thể bảo vệ sức khỏe của mình khi đi sang các nước khác .

  khẩu trang vải

  Để thể hiện lòng yêu nước thì có lẽ sẽ có khá nhiều cách nhưng để thể hiện niềm tự hào đối với dân tộc , đất nước mình thì chỉ có một cách duy nhất đó là mang hình quốc kỳ của đất nước mình đi khắp nơi . giống như việc đội tuyển Việt Nam chiến thắng trong nhiều trận bóng khi tham gia giải đấu với các nước , đó là niềm tự hào của dân tộc Việt Nam , thế nhưng để thể hiện lòng tự hào đó thì người dân chúng ta sẽ khoác lên mình chiếc áo , cái nón hay bất cứ vậy dụng nào có hình cờ đỏ sao vàng .

  khẩu trang vải kháng khuẩn

  Do vậy việc mà Phó Thủ tướng gợi ý cũng là một trong những ý tưởng không hề tệ . Khi mình tự hào bất cứ một việc gì và mang sự tự hào đó đến muôn nơi thì nổ lực của chúng ta sẽ tăng thêm  gấp bội .

  Chính vì thế với một người dân có lòng yêu nước cao , niềm tự hào về những chiến thắng mà chúng ta giành được thì việc kết hợp bảo vệ sức khỏe , đồng thời mang hình quốc kỳ để thể hiện sự tự hào là điều đáng được thực hiện và hưởng ứng ngay lập tức .

   

  Sử dụng khẩu trang vải có phòng được bệnh không ?

  Bộ Y tế cũng khuyến cáo có thể sử dụng khẩu trang vải kháng khuẩn đủ tiêu chuẩn và được vệ sinh đúng cách để ngăn ngừa hiệu quả nguy cơ lây nhiễm Covid-19.

  Vật liệu dùng để sản xuất khẩu trang thường là vải (dệt kim, dệt thoi) hoặc không dệt. Đặc biệt, vải không dệt thường được dùng để may khẩu trang y tế dùng một lần. Mặc dù độ che phủ bề mặt của khẩu trang làm bằng vải dệt hoặc không dệt không cao bằng vải không dệt nhưng có thể ngăn dịch hô hấp của người dùng bắn ra bên ngoài, tránh lây lan vi rút cũng như hạn chế người dùng đưa đưa tay trực tiếp lên miệng.

  khẩu trang vải đẹp

  Ngoài ra, khẩu trang vải dệt kim và dệt kim thoáng khí, mềm mại, thuận tiện cho việc sử dụng hàng ngày và có thể tái sử dụng. Cách sử dụng khẩu trang vải có thể tái sử dụng khoảng 30 lần giặt vừa giúp bảo vệ sức khỏe của chính bạn vừa giúp bảo vệ môi trường khỏi các bệnh khác từ rác thải.

  khẩu trang vải 3d

   

  Cách bảo quản khẩu trang vải bị ẩm ướt

   

  Bảo quản thiết bị ướt hoặc bẩn trong túi nhựa

   

  Nếu khẩu trang vải của bạn bị ẩm hoặc bẩn do bọt, mồ hôi, lớp trang điểm hoặc các chất hoặc chất lỏng khác, hãy giữ nó trong một túi nhựa kín cho đến khi bạn có thể rửa sạch. Giặt khẩu trang bị ẩm hoặc bẩn càng sớm càng tốt để tránh nấm mốc. Khẩu trang vải ướt có thể khó thở và kém hiệu quả hơn khẩu trang vải khô. Chính vì thế mà bạn nên cẩn thận đừng để những chiếc khẩu trang vải bị ẩm ướt quá lâu . Nếu để chúng bị ẩm ướt quá lâu mà không được phơi khô thì những dịch bệnh khác có thể nhanh chống động lại trên chiếc khẩu trang và làm mất đi yếu tố chống khuẩn trên khẩu trang .

  khẩu trang vải su

   

  Nếu bạn vẫn cố tình sử dụng thị có thể khiến cho bạn dễ dàng bị vi khuẩn xâm phạm . Do vậy hãy bảo đảm giữ khẩu trang vải thiệt khô hoặc bỏ vào một túi kín để tránh nóng móc vào khi nào có thể giặt bạn có thể mở chiếc túi ra .

  khẩu trang vải cao cấp

   

  Bảo quản khẩu trang nấm móc trong túi giấy

  Bạn có thể bảo quản khẩu trang vải tạm thời để sử dụng lại sau này. Tháo khẩu trang vải đúng cách và rửa tay sau khi chạm vào khẩu trang vải đã sử dụng. Giữ khẩu trang vải trong túi khô, thoáng khí (như túi giấy hoặc túi lưới) để giữ cho chúng sạch sẽ giữa các lần sử dụng. Khi sử dụng lại mặt nạ, hãy luôn giữ cho mặt ngoài không bị dính.

  khẩu trang vải đen

  Nếu bạn tháo khẩu trang ra ngoài khi ăn uống, bạn có thể để ở nơi an toàn và sạch sẽ như trong túi, ví hoặc túi giấy. Đảm bảo rửa sạch hoặc khử trùng tay sau khi tháo mặt nạ. Ăn xong lại đắp khẩu trang vải và giữ nguyên bên ngoài. Nhớ rửa hoặc khử trùng tay một lần nữa sau khi đeo lại mặt nạ.

  khẩu trang vải không dệt

   

  Lợi ích của việc sử dụng khẩu trang vải để phòng bệnh

  Ngăn ngừa nguy cơ lây nhiễm

  Theo Tổ chức Y tế Thế giới (WHO), vi rút gây bệnh COVID-19 lây lan chủ yếu do các giọt nước bọt hoặc nước mũi của bệnh nhân phát tán ra môi trường bên ngoài khi họ ho, hắt hơi. Một trong những điều kiện tốt để chúng ta có thể ngăn chặn vi khuẩn xâm nhập đó là khẩu trang vải .

  khẩu trang vải cho bé

  Khẩu trang vải tương tự những chiếc khẩu trang y tế có khả năng kháng khuẩn cao nhờ vào lớp lọc bảo vệ . Đồng thời khẩu trang vải còn có thể loại được những bụi bẩm trên cơ thể . Nếu bạn không sử dụng khẩu trang vải kháng khuẩn sau khi hết dịch thì cũng có thể sử dụng chúng như những chiếc khẩu trang thông thường .

  khẩu trang vải adidas

  Có thể tái sử dụng nhiều lần

  Khác với khẩu trang y tế, khẩu trang vải có thể tái sử dụng nhiều lần mà vẫn đạt hiệu quả cao trong việc phòng, chống các bệnh truyền nhiễm trong cộng đồng. Nhiều sản phẩm khẩu trang vải thậm chí có thể tái sử dụng đến 30 lần (sau mỗi lần giặt khẩu trang vải bằng nước xà phòng).

  khẩu trang vải 2 lớp

  Đây là sự tiện lợi mà ít ai nghĩ đến cho khẩu trang vải . Mọi người cứ nghĩ chỉ duy nhất khẩu trang y tế mới có thể kháng được khuẩn nhưng không khẩu trang ý tế cũng không kém phần. Bởi chúng đều có màng lọc , màng bảo vệ kháng khuẩn như nhau . Điều đặc biệt khẩu trang vải giúp người dùng vẫn có thể tiết kiệm và sử dụng được nhiều lần . Điều quan trọng nhất là nó vẫn giữ được độ kháng khuẩn sau mỗi lần giặt .

  khẩu trang vải su 2 lớp

  Thoải mái khi sử dụng

  Khẩu trang y tế tuy có tác dụng phòng bệnh tốt hơn nhưng chỉ nên dùng cho những đối tượng là thầy thuốc thường xuyên tiếp xúc với người bệnh. Đối với những người bình thường, việc đeo khẩu trang vải kháng khuẩn là đủ để bảo vệ an toàn cho bản thân và những người xung quanh.

  Khẩu trang vải vừa giúp bảo vệ chúng ta khỏi sự xâm nhập của các loại vi rút, vi khuẩn nguy hiểm, vừa tạo cảm giác thoải mái, thoáng khí khi đeo.

  khẩu trang vải poly 2 da

  Nếu bạn không làm trong môi trường tiếp xúc với bênh nhân nhiễm covid thì không nên sử dụng khẩu trang y tế , mà hãy nhường lại những chiếc khẩu trang y tế cho những người bác sĩ họ thật sự rất cần . Khẩu trang vải không những thoải mái mà còn có mẫu mã vô cùng tinh tế . Nhất là mẫu khẩu trang vải in hình quốc kì . Vừa thoải mái , thông thoáng , tự tin và tự hào là người con của dân tộc Việt Nam

  khẩu trang vải nano 2 lớp

  Vì sao nên chọn đồng Phục YES may khẩu trang vải cờ đỏ sao vàng ?

  Có đội ngũ tư vấn chuyên nghiệp

  Khi đến với đồng phục YES bạn sẽ được làm việc cũng như nói chuyện trực tiếp với đội ngũ tư vấn thân thiện và chuyên nghiệp. Vì hầu hết các nhân viên tư vấn tại đồng phục YES đều thường xuyên được đào tạo và trau dồi. Chính vì vậy mà đội ngũ tư vấn của đồng phục YES sẽ giúp bạn có những thông tin cần thiết về sản phẩm khẩu trang. Điều quan trọng nhất là giúp bạn có được một chiếc khẩu trang vải đẹp - chất lượng và cực kỳ phù hợp với những gì bạn mong muốn.

  Sản phẩm chất lượng cao

  Điều chúng tôi quan tâm nhất có lẽ không gì khác chính là chất lượng trong từng sản phẩm. Nói về chất lượng thì chúng ta hoàn toàn có thể khẳng định và khá tự tin về điều này. Do hầu hết nguyên liệu vải và nguyên phụ liệu đều được nhập khẩu hoàn toàn từ thị trường nước ngoài nên tất cả đều có giấy kiểm định, đảm bảo chất lượng. Hơn hết, để đảm bảo sức khỏe cho người sử dụng, hầu hết khẩu trang đều được may trên chất liệu tốt nhất và đảm bảo nhất.

   Ngoài chất liệu vải tốt thì mực in cũng rất đáng chú ý, với mực in hoàn toàn an toàn cho da kể cả da trẻ em cũng khá an toàn và đảm bảo. Chính vì vậy đồng phục YES của chúng tôi luôn là địa chỉ được nhiều công ty lựa chọn.

  Có giá cả hợp lý

  Bên cạnh việc luôn cung cấp những mẫu quần áo đẹp, chất lượng thì giá cả là một trong những yếu tố được chúng tôi làm việc bài bản và rõ ràng nhất. Chất lượng và giá cả luôn song hành, không bao giờ để khách hàng lâm vào cảnh tiền mất, tật mang. Vì vậy đến với đồng phục YES luôn là một sự lựa chọn hoàn hảo dành cho bạn.

  Đơn hàng thành công

  Đồng phục YES lại nhận thêm một đơn hàng khẩu trang vải và hoàn thành chỉ với 3 ngày với hơn 500 chiếc khẩu trang . Tuy nhiên đây không phải là một chiếc khẩu trang vải bình thường mà là khẩu trang được in ấn cờ đỏ sao vàng . Với khẩu trang màu đỏ và ngôi sao màu vàng cùng với dòng chữ tôi yêu việt nam . Để những họa tiết trên chiếc khẩu trang luôn bền và chắc dù sử dụng thời gian đã lâu thì xưởng may chúng tôi đã sử dụng công nghệ in hiện đại nhất hiện nay đó là ép decal dẻo .

  Đây là công nghệ hoàn toàn mới mà rất ít xưởng may áp dụng . Ngoài ra để người dùng có thể an toàn chống dịch covid thì với đơn hàng khẩu trang vải này không thể thiếu đi màng bảo vệ , màng lọc và đồng thời được may trên chất liệu vải mềm mịn . Không những chống dịch mà chống được bụi bẩn cũng rất tốt .

  Vì là khẩu trang may theo dạng lá cờ Việt Nam nên đơn vị chúng tôi đặc biệt chú ý đến từng đường may nét chỉ trên chiếc khẩu trang . Và cũng giúp người dân bảo vệ được sức khỏe nên khả năng chống khuẩn khá cao .

  Được may ra những chiếc khẩu trang vải đẹp và chất lượng dưới hình quốc kỳ của đất nước là niềm tự hào của xưởng may chúng tôi . Hầu hết những sản phẩm được may bởi xưởng may của chúng tôi đều được bảo đảm an toàn , chất lượng .

  Vì thế mà đơn vị chúng tôi có được cơ hội hợp tác cùng các đơn vị sản xuất ra những chiếc khẩu trang vải cờ đỏ sao vàng .

  khẩu trang vải bịt kín mặt

  khẩu trang vải bảo hộ

  khẩu trang vải dễ thương

  khẩu trang vải dệt kim

   

    Thông tin liên hệ :

  Địa chỉ: 432 Tân Chánh Hiệp 13, Phường Tân Chánh Hiệp, Quận 12, Tp. HCM

  + Hotline: 0838.765.769 ( Mr . Minh) / 093.447.2776 ( Mr.Tiến)

  + Bảo hành sản phẩm : 0902.422.683 ( Mr . San )

    

  Cloth mask with yellow star red flag

  Masks to life are very important today. Because most people know that from the beginning of 2020, covid translation begins to appear and its angle starts from China and spreads to other countries including Vietnam. With this disease spreading directly between people, everyone feels anxious and afraid. It is like the zombies in the movies, so that people always use the best measures to prevent this disease.

  Up to the present time, our country is the country with the highest rating in the prevention of covid disease than the US. Surely your country will be very surprised with the simple measures of Vietnam that can prevent and immediately eliminate the virus from spreading widely, that is with only masks. With 2 major epidemics, Vietnam has taken good measures to prevent and eliminate covid in the shortest time.

  Masks help us to avoid saliva, bacteria from sick people to our body. Because in today's fabric masks, there are high bacteria filters. Because of this, Deputy Prime Minister Vu Duc Dam suggested wearing cloth masks with the national flag in foreign activities to both combat the epidemic and show pride in winning the pandemic. 

  To learn more about the red flag cloth with yellow stars, please join us in the following article.

   

  Why should print fabric masks with national flags?

  As Deputy Prime Minister Vu Duc Dam said above, the use of masks bearing the national flag in diplomacy to increase the pride of his country when he won the covid pandemic. At the same time I can protect my health when traveling to other countries. 

  To show patriotism, there will probably be many ways, but to show pride in our nation and country, there is only one way that is to carry the national flag image of our country everywhere. Just like the Vietnamese team wins many football matches when participating in tournaments with other countries, it is the pride of the Vietnamese people, but to show that pride, our people will put it on. a shirt, a hat or anything else that has a red flag with a yellow star.

  So what the Deputy Prime Minister suggested is also one of the notion of bad ideas. When we take pride in anything and bring that pride to many places, our efforts will multiply. 

  Therefore, for a people with high patriotism, pride in the victories that we have won, it is worthwhile to combine health protection and carry a national flag to show pride. implemented and responded immediately.

   

  Use fabric masks to prevent disease?

  The Ministry of Health also recommends that a properly sanitized and qualified antibacterial fabric mask can be used to effectively prevent the risk of Covid-19 infection.

  Materials used for the manufacture of masks are usually fabrics (knitted, woven) or non-woven. In particular, non-woven fabrics are often used to make disposable medical masks. Although the surface coverage of masks made of woven or non-woven fabrics is high with nonwovens, it can prevent the user's respiratory fluids from splashing out, avoiding the spread of viruses and limiting the user put your hand directly to your mouth.

  In addition, the knitted and knitted fabric respirator is breathable, soft, convenient for everyday use, and reusable. Using a fabric respirator that is reusable for about 30 washings both protects your own health and helps protect the environment from other diseases caused by waste.

   

  How to preserve cloth masks that are wet

   

  Store wet or dirty equipment in plastic bags

   

  If your fabric mask becomes damp or dirty due to foam, sweat, makeup or other substances or liquids, keep it in a sealed plastic bag until you can rinse it off. Wash damp or dirty equipment as soon as possible to avoid mold. Wet cloth masks can be breathless and less effective than dry cloth masks. That is why you should be careful not to let the cloth masks stay wet for too long. If they are left wet for too long without drying them out, other diseases can quickly fight back on the mask and lose the anti-bacterial factor on the mask.

  If you use it on purpose, it can make it easier for you to be invaded by bacteria. So make sure to keep the cloth mask dry or put it in a sealed bag to avoid hot hooking when you can wash it, you can open the bag.

   

  Store the hook fungus mask in a paper bag

  You can store the fabric mask temporarily for later reuse. Remove the cloth mask properly and wash your hands after touching the used cloth mask. Keep fabric masks in a dry, well-ventilated bag (like a paper bag or mesh bag) to keep them clean between uses. When reusing the mask, always keep the exterior surface free.

  If you take off your mask while eating and drinking, you can keep it in a safe and clean place such as in a bag, purse or paper bag. Be sure to wash or disinfect hands after removing the mask. After eating, put on a fabric mask and keep the outside. Be sure to wash or sanitize your hands again after wearing the mask.

   

  Benefits of using cloth masks for disease prevention

  Preventing the risk of infection

  According to the World Health Organization (WHO), the COVID-19 virus is spread mainly by the spread of a patient's saliva or runny nose to the outside environment when they cough or sneeze. One of the best conditions to prevent bacteria from entering is fabric masks.

  Fabric masks similar to medical masks are highly antibacterial thanks to the protective filter. At the same time, fabric masks can also remove the dust on the body. If you are not using an antibacterial cloth mask after the flu has stopped, you can also use them as a regular mask.

  Can be reused many times

  Unlike medical masks, cloth masks can be reused many times and still achieve high efficiency in preventing and combating infectious diseases in the community. Many fabric mask products can even be reused up to 30 times (after each washing of the fabric mask with soapy water).

  This is a convenience that few people think of for fabric masks. People think that only medical masks can be antibacterial, but medical masks are no less. Because they all have filters, the same antibacterial protection. The special fabric mask helps users to save and use many times. Most importantly, it retains antibacterial properties after every wash.

  Comfortable to use

  Although medical masks have better preventive effects, they should only be used for those who are physicians regularly in contact with sick people. For the average person, wearing an antibacterial fabric mask is enough to protect yourself and those around you.

  Fabric masks both help protect us from the intrusion of dangerous viruses and bacteria, and create a comfortable, breathable feeling when worn.

  If you do not work in an environment of contact with a covid-infected patient, you should not use medical masks, but give them the masks to the doctors they really need. Fabric masks are not only comfortable but also extremely sophisticated. Especially the fabric mask pattern printed with the national flag. Both comfortable, open, confident and proud to be a son of the Vietnamese nation

  Why choose YES Uniform with red flag fabric with yellow star?

  There is a professional consultant team

  When you come to YES uniform, you will be able to work as well as talk directly with a friendly and professional consultant team. Because most of the counselors at YES uniform are regularly trained and cultivated. That is why the consulting team of YES uniform will help you to have the necessary information about the mask product. The most important thing is to help you get a beautiful fabric mask - quality and extremely consistent with what you want.

  High-quality products

  What we care most about is probably nothing else than the quality of each product. Talking about quality, we can completely confirm and quite confident about this. Since most of the fabric and auxiliary materials are completely imported from foreign markets, they all have inspection paper and quality assurance. Most of all, to ensure the health of the user, most masks are sewn on the best and most guaranteed material.

   In addition to the good fabric, the ink is also very remarkable, with the ink completely safe for the skin, even the children's skin is quite safe and secure. That's why our YES uniforms are always the chosen address for many companies.

  There are reasonable prices

  Besides always providing good quality clothes, price is one of the factors that we work with most and clearly. Quality and price always go hand in hand, never let customers fall into the situation of money loss or disability. So coming to uniforms YES is always a perfect choice for you.

  Successful orders

  YES uniform received an additional fabric mask order and completed in 3 days with over 500 masks. However, this is not a normal fabric mask, but a mask with a red flag with a yellow star print. With a red mask and yellow star along with the words I love Vietnam. In order for the patterns on the mask to always be durable and sure, even after a long time, we have used the most modern printing technology today, which is flexible laminating.

  This is a completely new technology that very few garment factories apply. In addition, for users to be safe against covid, this fabric mask cannot lack a protective film, filter film and is sewn on a soft, soft fabric at the same time. Not only anti-epidemic, but also dust-proof.

  Because it is a sewing mask in the form of a Vietnamese flag, our unit pays special attention to each outline of the thread on the mask. And also helps people protect their health, so their ability to fight bacteria is quite high.

  Being able to sew beautiful and quality fabric masks in the shape of the country's flag is the pride of our garment factory. Most of the products sewn by our sewing factory are guaranteed of safety and quality.

  That is why our organization has the opportunity to cooperate with the manufacturers of red and yellow flag fabric masks.

   

    Contact information :

  Address: 432 Tan Chanh Hiep 13, Tan Chanh Hiep Ward, District 12, City. HCM City

  + Hotline: 0838.765.769 (Mr. Minh) / 093.447.2776 (Mr. Tien)

  + Product warranty: 0902.422.683 (Mr. San)

    

   

   

   

   

  Cloth mask with yellow star red flag

  Masks to life are very important today. Because most people know that from the beginning of 2020, covid translation begins to appear and its angle starts from China and spreads to other countries including Vietnam. With this disease spreading directly between people, everyone feels anxious and afraid. It is like the zombies in the movies, so that people always use the best measures to prevent this disease.

  Up to the present time, our country is the country with the highest rating in the prevention of covid disease than the US. Surely your country will be very surprised with the simple measures of Vietnam that can prevent and immediately eliminate the virus from spreading widely, that is with only masks. With 2 major epidemics, Vietnam has taken good measures to prevent and eliminate covid in the shortest time.

  Masks help us to avoid saliva, bacteria from sick people to our body. Because in today's fabric masks, there are high bacteria filters. Because of this, Deputy Prime Minister Vu Duc Dam suggested wearing cloth masks with the national flag in foreign activities to both combat the epidemic and show pride in winning the pandemic. 

  To learn more about the red flag cloth with yellow stars, please join us in the following article.

   

  Why should print fabric masks with national flags?

  As Deputy Prime Minister Vu Duc Dam said above, the use of masks bearing the national flag in diplomacy to increase the pride of his country when he won the covid pandemic. At the same time I can protect my health when traveling to other countries. 

  To show patriotism, there will probably be many ways, but to show pride in our nation and country, there is only one way that is to carry the national flag image of our country everywhere. Just like the Vietnamese team wins many football matches when participating in tournaments with other countries, it is the pride of the Vietnamese people, but to show that pride, our people will put it on. a shirt, a hat or anything else that has a red flag with a yellow star.

  So what the Deputy Prime Minister suggested is also one of the notion of bad ideas. When we take pride in anything and bring that pride to many places, our efforts will multiply. 

  Therefore, for a people with high patriotism, pride in the victories that we have won, it is worthwhile to combine health protection and carry a national flag to show pride. implemented and responded immediately.

   

  Use fabric masks to prevent disease?

  The Ministry of Health also recommends that a properly sanitized and qualified antibacterial fabric mask can be used to effectively prevent the risk of Covid-19 infection.

  Materials used for the manufacture of masks are usually fabrics (knitted, woven) or non-woven. In particular, non-woven fabrics are often used to make disposable medical masks. Although the surface coverage of masks made of woven or non-woven fabrics is high with nonwovens, it can prevent the user's respiratory fluids from splashing out, avoiding the spread of viruses and limiting the user put your hand directly to your mouth.

  In addition, the knitted and knitted fabric respirator is breathable, soft, convenient for everyday use, and reusable. Using a fabric respirator that is reusable for about 30 washings both protects your own health and helps protect the environment from other diseases caused by waste.

   

  How to preserve cloth masks that are wet

   

  Store wet or dirty equipment in plastic bags

   

  If your fabric mask becomes damp or dirty due to foam, sweat, makeup or other substances or liquids, keep it in a sealed plastic bag until you can rinse it off. Wash damp or dirty equipment as soon as possible to avoid mold. Wet cloth masks can be breathless and less effective than dry cloth masks. That is why you should be careful not to let the cloth masks stay wet for too long. If they are left wet for too long without drying them out, other diseases can quickly fight back on the mask and lose the anti-bacterial factor on the mask.

  If you use it on purpose, it can make it easier for you to be invaded by bacteria. So make sure to keep the cloth mask dry or put it in a sealed bag to avoid hot hooking when you can wash it, you can open the bag.

   

  Store the hook fungus mask in a paper bag

  You can store the fabric mask temporarily for later reuse. Remove the cloth mask properly and wash your hands after touching the used cloth mask. Keep fabric masks in a dry, well-ventilated bag (like a paper bag or mesh bag) to keep them clean between uses. When reusing the mask, always keep the exterior surface free.

  If you take off your mask while eating and drinking, you can keep it in a safe and clean place such as in a bag, purse or paper bag. Be sure to wash or disinfect hands after removing the mask. After eating, put on a fabric mask and keep the outside. Be sure to wash or sanitize your hands again after wearing the mask.

   

  Benefits of using cloth masks for disease prevention

  Preventing the risk of infection

  According to the World Health Organization (WHO), the COVID-19 virus is spread mainly by the spread of a patient's saliva or runny nose to the outside environment when they cough or sneeze. One of the best conditions to prevent bacteria from entering is fabric masks.

  Fabric masks similar to medical masks are highly antibacterial thanks to the protective filter. At the same time, fabric masks can also remove the dust on the body. If you are not using an antibacterial cloth mask after the flu has stopped, you can also use them as a regular mask.

  Can be reused many times

  Unlike medical masks, cloth masks can be reused many times and still achieve high efficiency in preventing and combating infectious diseases in the community. Many fabric mask products can even be reused up to 30 times (after each washing of the fabric mask with soapy water).

  This is a convenience that few people think of for fabric masks. People think that only medical masks can be antibacterial, but medical masks are no less. Because they all have filters, the same antibacterial protection. The special fabric mask helps users to save and use many times. Most importantly, it retains antibacterial properties after every wash.

  Comfortable to use

  Although medical masks have better preventive effects, they should only be used for those who are physicians regularly in contact with sick people. For the average person, wearing an antibacterial fabric mask is enough to protect yourself and those around you.

  Fabric masks both help protect us from the intrusion of dangerous viruses and bacteria, and create a comfortable, breathable feeling when worn.

  If you do not work in an environment of contact with a covid-infected patient, you should not use medical masks, but give them the masks to the doctors they really need. Fabric masks are not only comfortable but also extremely sophisticated. Especially the fabric mask pattern printed with the national flag. Both comfortable, open, confident and proud to be a son of the Vietnamese nation

  Why choose YES Uniform with red flag fabric with yellow star?

  There is a professional consultant team

  When you come to YES uniform, you will be able to work as well as talk directly with a friendly and professional consultant team. Because most of the counselors at YES uniform are regularly trained and cultivated. That is why the consulting team of YES uniform will help you to have the necessary information about the mask product. The most important thing is to help you get a beautiful fabric mask - quality and extremely consistent with what you want.

  High-quality products

  What we care most about is probably nothing else than the quality of each product. Talking about quality, we can completely confirm and quite confident about this. Since most of the fabric and auxiliary materials are completely imported from foreign markets, they all have inspection paper and quality assurance. Most of all, to ensure the health of the user, most masks are sewn on the best and most guaranteed material.

   In addition to the good fabric, the ink is also very remarkable, with the ink completely safe for the skin, even the children's skin is quite safe and secure. That's why our YES uniforms are always the chosen address for many companies.

  There are reasonable prices

  Besides always providing good quality clothes, price is one of the factors that we work with most and clearly. Quality and price always go hand in hand, never let customers fall into the situation of money loss or disability. So coming to uniforms YES is always a perfect choice for you.

  Successful orders

  YES uniform received an additional fabric mask order and completed in 3 days with over 500 masks. However, this is not a normal fabric mask, but a mask with a red flag with a yellow star print. With a red mask and yellow star along with the words I love Vietnam. In order for the patterns on the mask to always be durable and sure, even after a long time, we have used the most modern printing technology today, which is flexible laminating.

  This is a completely new technology that very few garment factories apply. In addition, for users to be safe against covid, this fabric mask cannot lack a protective film, filter film and is sewn on a soft, soft fabric at the same time. Not only anti-epidemic, but also dust-proof.

  Because it is a sewing mask in the form of a Vietnamese flag, our unit pays special attention to each outline of the thread on the mask. And also helps people protect their health, so their ability to fight bacteria is quite high.

  Being able to sew beautiful and quality fabric masks in the shape of the country's flag is the pride of our garment factory. Most of the products sewn by our sewing factory are guaranteed of safety and quality.

  That is why our organization has the opportunity to cooperate with the manufacturers of red and yellow flag fabric masks.

   

    Contact information :

  Address: 432 Tan Chanh Hiep 13, Tan Chanh Hiep Ward, District 12, City. HCM City

  + Hotline: 0838.765.769 (Mr. Minh) / 093.447.2776 (Mr. Tien)

  + Product warranty: 0902.422.683 (Mr. San)

   

  黄色い星の赤い旗が付いた布マスク

  生命へのマスクは今日非常に重要です。ほとんどの人が2020年の初めから、covid翻訳が現れ始め、その角度が中国から始まり、ベトナムを含む他の国に広がることを知っているからです。この病気が人々の間で直接広がると、誰もが不安と恐れを感じます。それは映画のゾンビのようなものなので、人々は常にこの病気を防ぐために最善の対策を講じています。

  現在まで、我が国は米国よりもコビッド病の予防において最も高い評価を得ている国です。確かにあなたの国は、ウイルスが広く広がるのを防ぎ、すぐに排除することができるベトナムの簡単な手段、つまりマスクだけで非常に驚かれることでしょう。2つの大きな流行があり、ベトナムは最短時間でcovidを防止および排除するための適切な対策を講じています。

  マスクは、病気の人から私たちの体に唾液、細菌を避けるのに役立ちます。今日のファブリックマスクには、高バクテリアフィルターがあるからです。このため、Vu Duc Dam副首相は、流行と闘うと同時にパンデミックに勝つことに誇りを示すために、海外での活動において国の旗が付いた布製マスクを着用することを提案しました。 

  黄色い星が付いた赤い旗の布の詳細については、次の記事にご参加ください。

   

  なぜ国の旗が付いたファブリックマスクを印刷する必要があるのですか?

  ヴ・ドゥク・ダム副首相が上で述べたように、彼が共産主義の大流行に勝ったとき、彼の国のプライドを高めるために外交で国の旗を掲げたマスクの使用。同時に、他の国に旅行するときにあなたの健康を守ることができます。 

  愛国心を示すには、おそらく多くの方法がありますが、私たちの国と国に誇りを示すために、私たちの国の国旗のイメージをどこにでも運ぶことは唯一の方法です。ベトナムのチームが他の国とのトーナメントに参加するときに多くのサッカーの試合に勝つのと同じように、それはベトナムの人々の誇りですが、私たちの人々がそれを身につけることを誇りに示します。シャツ、帽子、または黄色い星が付いた赤い旗が付いているもの。

  したがって、副首相が提案したことは、悪い考えの概念の1つでもあります。私たちが何かに誇りを持ち、その誇りを多くの場所にもたらすとき、私たちの努力は倍増します。 

  したがって、私たちが勝ち取った勝利に高い愛国心と誇りを持っている人々にとって、健康保護を組み合わせ、誇りを示すために国の旗を掲げることは価値があります。実装し、すぐに応答しました。

   

  病気を防ぐためにファブリックマスクを使用しますか?

  保健省はまた、適切に消毒され認定された抗菌布マスクを使用して、Covid-19感染のリスクを効果的に防止できることを推奨しています。

  マスクの製造に使用される材料は、通常、布地(編まれた、織られた)または織られていないものです。特に、使い捨ての医療用マスクを作るために、不織布がよく使用されます。織布または非織布で作られたマスクの表面カバーは不織布で高いですが、それはユーザーの呼吸液が飛び散るのを防ぎ、ウイルスの拡散を防ぎ、ユーザーが入れるのを制限することができます手を直接口に当ててください。

  さらに、ニットおよびニット生地の呼吸器は、通気性があり、柔らかく、日常の使用に便利で、再利用可能です。約30回の洗浄に再利用可能なファブリックレスピレーターを使用すると、自分の健康を保護し、廃棄物によって引き起こされる他の病気から環境を保護するのに役立ちます。

   

  濡れた布マスクの保存方法

   

  濡れた機器や汚れた機器はプラスチックバッグに保管してください

   

  泡、汗、化粧、その他の物質や液体が原因でファブリックマスクが湿ったり汚れたりした場合は、洗い流すことができるまで密封されたプラスチックバッグに入れておいてください。カビを防ぐために、湿った機器や汚れた機器はできるだけ早く洗ってください。濡れた布のマスクは息を切らし、乾いた布のマスクよりも効果が低くなる可能性があります。そのため、クロスマスクを長時間濡らさないように注意する必要があります。それらを乾燥させずに長時間湿らせたままにすると、他の病気がすぐにマスクに反撃し、マスクの抗菌因子を失う可能性があります。

  わざと使うとバクテリアに侵されやすくなります。ですから、布製マスクは乾いた状態に保つか、密封されたバッグに入れて、洗うときに熱く引っ掛からないようにしてください。バッグを開けることができます。

   

  フックマッシュルームマスクを紙袋に保管する

  後で再利用するために、ファブリックマスクを一時的に保存できます。クロスマスクを適切に取り外し、使用済みのクロスマスクに触れた後、手を洗ってください。ファブリックマスクは、使用の合間に清潔に保つために、乾燥した換気の良いバッグ(ペーパーバッグやメッシュバッグなど)に保管してください。マスクを再利用するときは、常に外面を自由に保ってください。

  飲食中にマスクを外すと、バッグ、巾着、紙袋などの安全で清潔な場所に保管できます。マスクを外した後は、必ず手を洗うか消毒してください。食べた後は、布製のマスクをかぶって外を出してください。マスクを着用した後は、必ず手を洗うか消毒してください。

   

  病気の予防に布マスクを使用する利点

  感染のリスクを防ぐ

  世界保健機関(WHO)によると、COVID-19ウイルスは、主に患者の唾液または鼻水が咳やくしゃみをしたときに外部環境に広がることによって広がります。バクテリアの侵入を防ぐための最良の条件の1つは、ファブリックマスクです。

  医療用マスクと同様のファブリックマスクは、保護フィルターのおかげで非常に抗菌性があります。同時に、ファブリックマスクは体のほこりを取り除くこともできます。インフルエンザが止まった後、抗菌布マスクを使用しない場合は、通常のマスクとして使用することもできます。

  何度でも再利用できます

  医療用マスクとは異なり、布製マスクは何度も再利用でき、それでも地域の感染症の予防と闘いにおいて高い効率を達成します。多くのファブリックマスク製品は、最大30回まで再利用できます(ファブリックマスクを石鹸水で洗浄するたびに)。

  これは、ファブリックマスクについてほとんどの人が考えない便利さです。抗菌性があるのは医療用マスクだけだと人々は考えていますが、医療用マスクも同様です。それらはすべてフィルターを備えているため、同じ抗菌保護が施されています。特別なファブリックマスクは、ユーザーが何度も保存して使用するのに役立ちます。最も重要なことは、各洗浄後に抗菌特性を保持することです。

  使いやすい

  医療用マスクの方が予防効果は高くなりますが、定期的に病気の人と接触する医師の方にのみ使用してください。平均的な人にとって、抗菌布マスクを身に着けることはあなた自身とあなたの周りの人々を保護するのに十分です。

  ファブリックマスクは、危険なウイルスやバクテリアの侵入から私たちを保護し、着用時に快適で通気性のある感覚を作り出すのに役立ちます。

  コビッドに感染した患者と接触する環境で作業しない場合は、医療用マスクを使用するのではなく、本当に必要な医師にマスクを渡してください。ファブリックマスクは快適であるだけでなく、非常に洗練されています。特に国の旗がプリントされたファブリックマスクパターン。快適で、オープンで、自信があり、ベトナム国民の息子であることを誇りに思っています

  なぜ黄色い星の赤い旗の生地でYESユニフォームを選ぶのですか?

  プロのコンサルタントチームがいます

  YESユニフォームに来ると、フレンドリーでプロフェッショナルなコンサルタントチームと直接話をするだけでなく、仕事をすることができます。YESユニフォームのカウンセラーのほとんどは定期的に訓練され、育成されているからです。そのため、YESユニフォームのコンサルティングチームがマスク製品に関する必要な情報を入手するお手伝いをします。最も重要なことは、あなたが美しいファブリックマスクを手に入れるのを助けることです-品質とあなたが望むものと非常に一貫しています。

  高品質の製品

  私たちが最も気にかけているのは、おそらく各製品の品質に他なりません。品質について言えば、私たちはこれを完全に確認し、かなり自信を持っています。ほとんどの生地と補助材料は完全に海外市場から輸入されているので、それらはすべて検査紙と品質保証を持っています。何よりも、ユーザーの健康を確保するために、ほとんどのマスクは最良かつ最も保証された素材に縫い付けられています。

   良い生地に加えて、インクも非常に注目に値し、インクは肌に完全に安全であり、子供の肌でも非常に安全で安全です。そのため、多くの企業では常にYESユニフォームが選択されています。

  リーズナブルな価格があります

  常に高品質の服を提供することに加えて、価格は私たちが最も明確に取り組む要素の1つです。品質と価格は常に密接に関連しており、顧客が金銭的損失や障害の状況に陥ることは決してありません。ですから、ユニフォームに来ることは常にあなたにとって完璧な選択です。

  成功した注文

  はいユニフォームは追加のファブリックマスク注文を受け、500以上のマスクで3日で完成しました。ただし、これは通常のファブリックマスクではなく、黄色の星が印刷された赤い旗の付いたマスクです。赤いマスクと黄色い星と私がベトナムを愛する言葉で。マスクの模様を常に耐久性と確実性を保つために、長い間使用していましたが、当社の縫製工場では、今日の最新の印刷技術であるフレキシブルラミネートを使用しています。

  これはまったく新しい技術であり、ほとんどの縫製工場では適用されません。さらに、ユーザーがcovidに対して安全であるために、このファブリックマスクは保護フィルム、フィルターフィルムを欠くことはできず、同時に柔らかく柔らかいファブリックに縫い付けられます。抗流行性だけでなく、防塵性も備えています。

  ベトナム国旗の形をした縫製マスクですので、当ユニットではマスクの糸の輪郭に細心の注意を払っています。また、人々の健康を守るのにも役立つので、バクテリアと戦う能力は非常に高いです。

  国の旗の形をした美しく高品質のファブリックマスクを縫うことができることは、私たちの縫製工場の誇りです。当社の縫製工場で縫製された製品のほとんどは、安全性と品質が保証されています。

  そのため、私たちの組織は、赤と黄色の旗のファブリックマスクのメーカーと協力する機会があります。

   

    連絡先 :

  住所:432 Tan Chanh Hiep 13、Tan Chanh Hiep Ward、District 12、City。HCMシティ

  +ホットライン:0838.765.769(ミン氏)/ 093.447.2776(ティエン氏)

  +製品保証:0902.422.683(サン氏)

    

   

   

   

   

  黄色い星の赤い旗が付いた布マスク

  生命へのマスクは今日非常に重要です。ほとんどの人が2020年の初めから、covid翻訳が現れ始め、その角度が中国から始まり、ベトナムを含む他の国に広がることを知っているからです。この病気が人々の間で直接広がると、誰もが不安と恐れを感じます。それは映画のゾンビのようなものなので、人々は常にこの病気を防ぐために最善の対策を講じています。

  現在まで、我が国は米国よりもコビッド病の予防において最も高い評価を得ている国です。確かにあなたの国は、ウイルスが広く広がるのを防ぎ、すぐに排除することができるベトナムの簡単な手段、つまりマスクだけで非常に驚かれることでしょう。2つの大きな流行があり、ベトナムは最短時間でcovidを防止および排除するための適切な対策を講じています。

  マスクは、病気の人から私たちの体に唾液、細菌を避けるのに役立ちます。今日のファブリックマスクには、高バクテリアフィルターがあるからです。このため、Vu Duc Dam副首相は、流行と闘うと同時にパンデミックに勝つことに誇りを示すために、海外での活動において国の旗が付いた布製マスクを着用することを提案しました。 

  黄色い星が付いた赤い旗の布の詳細については、次の記事にご参加ください。

   

  なぜ国の旗が付いたファブリックマスクを印刷する必要があるのですか?

  ヴ・ドゥク・ダム副首相が上で述べたように、彼が共産主義の大流行に勝ったとき、彼の国のプライドを高めるために外交で国の旗を掲げたマスクの使用。同時に、他の国に旅行するときにあなたの健康を守ることができます。 

  愛国心を示すには、おそらく多くの方法がありますが、私たちの国と国に誇りを示すために、私たちの国の国旗のイメージをどこにでも運ぶことは唯一の方法です。ベトナムのチームが他の国とのトーナメントに参加するときに多くのサッカーの試合に勝つのと同じように、それはベトナムの人々の誇りですが、私たちの人々がそれを身につけることを誇りに示します。シャツ、帽子、または黄色い星が付いた赤い旗が付いているもの。

  したがって、副首相が提案したことは、悪い考えの概念の1つでもあります。私たちが何かに誇りを持ち、その誇りを多くの場所にもたらすとき、私たちの努力は倍増します。 

  したがって、私たちが勝ち取った勝利に高い愛国心と誇りを持っている人々にとって、健康保護を組み合わせ、誇りを示すために国の旗を掲げることは価値があります。実装し、すぐに応答しました。

   

  病気を防ぐためにファブリックマスクを使用しますか?

  保健省はまた、適切に消毒され認定された抗菌布マスクを使用して、Covid-19感染のリスクを効果的に防止できることを推奨しています。

  マスクの製造に使用される材料は、通常、布地(編まれた、織られた)または織られていないものです。特に、使い捨ての医療用マスクを作るために、不織布がよく使用されます。織布または非織布で作られたマスクの表面カバーは不織布で高いですが、それはユーザーの呼吸液が飛び散るのを防ぎ、ウイルスの拡散を防ぎ、ユーザーが入れるのを制限することができます手を直接口に当ててください。

  さらに、ニットおよびニット生地の呼吸器は、通気性があり、柔らかく、日常の使用に便利で、再利用可能です。約30回の洗浄に再利用可能なファブリックレスピレーターを使用すると、自分の健康を保護し、廃棄物によって引き起こされる他の病気から環境を保護するのに役立ちます。

   

  濡れた布マスクの保存方法

   

  濡れた機器や汚れた機器はプラスチックバッグに保管してください

   

  泡、汗、化粧、その他の物質や液体が原因でファブリックマスクが湿ったり汚れたりした場合は、洗い流すことができるまで密封されたプラスチックバッグに入れておいてください。カビを防ぐために、湿った機器や汚れた機器はできるだけ早く洗ってください。濡れた布のマスクは息を切らし、乾いた布のマスクよりも効果が低くなる可能性があります。そのため、クロスマスクを長時間濡らさないように注意する必要があります。それらを乾燥させずに長時間湿らせたままにすると、他の病気がすぐにマスクに反撃し、マスクの抗菌因子を失う可能性があります。

  わざと使うとバクテリアに侵されやすくなります。ですから、布製マスクは乾いた状態に保つか、密封されたバッグに入れて、洗うときに熱く引っ掛からないようにしてください。バッグを開けることができます。

   

  フックマッシュルームマスクを紙袋に保管する

  後で再利用するために、ファブリックマスクを一時的に保存できます。クロスマスクを適切に取り外し、使用済みのクロスマスクに触れた後、手を洗ってください。ファブリックマスクは、使用の合間に清潔に保つために、乾燥した換気の良いバッグ(ペーパーバッグやメッシュバッグなど)に保管してください。マスクを再利用するときは、常に外面を自由に保ってください。

  飲食中にマスクを外すと、バッグ、巾着、紙袋などの安全で清潔な場所に保管できます。マスクを外した後は、必ず手を洗うか消毒してください。食べた後は、布製のマスクをかぶって外を出してください。マスクを着用した後は、必ず手を洗うか消毒してください。

   

  病気の予防に布マスクを使用する利点

  感染のリスクを防ぐ

  世界保健機関(WHO)によると、COVID-19ウイルスは、主に患者の唾液または鼻水が咳やくしゃみをしたときに外部環境に広がることによって広がります。バクテリアの侵入を防ぐための最良の条件の1つは、ファブリックマスクです。

  医療用マスクと同様のファブリックマスクは、保護フィルターのおかげで非常に抗菌性があります。同時に、ファブリックマスクは体のほこりを取り除くこともできます。インフルエンザが止まった後、抗菌布マスクを使用しない場合は、通常のマスクとして使用することもできます。

  何度でも再利用できます

  医療用マスクとは異なり、布製マスクは何度も再利用でき、それでも地域の感染症の予防と闘いにおいて高い効率を達成します。多くのファブリックマスク製品は、最大30回まで再利用できます(ファブリックマスクを石鹸水で洗浄するたびに)。

  これは、ファブリックマスクについてほとんどの人が考えない便利さです。抗菌性があるのは医療用マスクだけだと人々は考えていますが、医療用マスクも同様です。それらはすべてフィルターを備えているため、同じ抗菌保護が施されています。特別なファブリックマスクは、ユーザーが何度も保存して使用するのに役立ちます。最も重要なことは、各洗浄後に抗菌特性を保持することです。

  使いやすい

  医療用マスクの方が予防効果は高くなりますが、定期的に病気の人と接触する医師の方にのみ使用してください。平均的な人にとって、抗菌布マスクを身に着けることはあなた自身とあなたの周りの人々を保護するのに十分です。

  ファブリックマスクは、危険なウイルスやバクテリアの侵入から私たちを保護し、着用時に快適で通気性のある感覚を作り出すのに役立ちます。

  コビッドに感染した患者と接触する環境で作業しない場合は、医療用マスクを使用するのではなく、本当に必要な医師にマスクを渡してください。ファブリックマスクは快適であるだけでなく、非常に洗練されています。特に国の旗がプリントされたファブリックマスクパターン。快適で、オープンで、自信があり、ベトナム国民の息子であることを誇りに思っています

  なぜ黄色い星の赤い旗の生地でYESユニフォームを選ぶのですか?

  プロのコンサルタントチームがいます

  YESユニフォームに来ると、フレンドリーでプロフェッショナルなコンサルタントチームと直接話をするだけでなく、仕事をすることができます。YESユニフォームのカウンセラーのほとんどは定期的に訓練され、育成されているからです。そのため、YESユニフォームのコンサルティングチームがマスク製品に関する必要な情報を入手するお手伝いをします。最も重要なことは、あなたが美しいファブリックマスクを手に入れるのを助けることです-品質とあなたが望むものと非常に一貫しています。

  高品質の製品

  私たちが最も気にかけているのは、おそらく各製品の品質に他なりません。品質について言えば、私たちはこれを完全に確認し、かなり自信を持っています。ほとんどの生地と補助材料は完全に海外市場から輸入されているので、それらはすべて検査紙と品質保証を持っています。何よりも、ユーザーの健康を確保するために、ほとんどのマスクは最良かつ最も保証された素材に縫い付けられています。

   良い生地に加えて、インクも非常に注目に値し、インクは肌に完全に安全であり、子供の肌でも非常に安全で安全です。そのため、多くの企業では常にYESユニフォームが選択されています。

  リーズナブルな価格があります

  常に高品質の服を提供することに加えて、価格は私たちが最も明確に取り組む要素の1つです。品質と価格は常に密接に関連しており、顧客が金銭的損失や障害の状況に陥ることは決してありません。ですから、ユニフォームに来ることは常にあなたにとって完璧な選択です。

  成功した注文

  はいユニフォームは追加のファブリックマスク注文を受け、500以上のマスクで3日で完成しました。ただし、これは通常のファブリックマスクではなく、黄色の星が印刷された赤い旗の付いたマスクです。赤いマスクと黄色い星と私がベトナムを愛する言葉で。マスクの模様を常に耐久性と確実性を保つために、長い間使用していましたが、当社の縫製工場では、今日の最新の印刷技術であるフレキシブルラミネートを使用しています。

  これはまったく新しい技術であり、ほとんどの縫製工場では適用されません。さらに、ユーザーがcovidに対して安全であるために、このファブリックマスクは保護フィルム、フィルターフィルムを欠くことはできず、同時に柔らかく柔らかいファブリックに縫い付けられます。抗流行性だけでなく、防塵性も備えています。

  ベトナム国旗の形をした縫製マスクですので、当ユニットではマスクの糸の輪郭に細心の注意を払っています。また、人々の健康を守るのにも役立つので、バクテリアと戦う能力は非常に高いです。

  国の旗の形をした美しく高品質のファブリックマスクを縫うことができることは、私たちの縫製工場の誇りです。当社の縫製工場で縫製された製品のほとんどは、安全性と品質が保証されています。

  そのため、私たちの組織は、赤と黄色の旗のファブリックマスクのメーカーと協力する機会があります。

   

    連絡先 :

  住所:432 Tan Chanh Hiep 13、Tan Chanh Hiep Ward、District 12、City。HCMシティ

  +ホットライン:0838.765.769(ミン氏)/ 093.447.2776(ティエン氏)

  +製品保証:0902.422.683(サン氏)

    

   

  Chia sẻ:
  TUYỂN THỰC TẬP SINH KẾ TOÁN

  TUYỂN THỰC TẬP SINH KẾ TOÁN

  26.05.2021Lượt xem: 274

  TUYỂN THỰC TẬP SINH KẾ TOÁN
  Xem thêm
  TUYỂN THỰC TẬP SINH KINH DOANH

  TUYỂN THỰC TẬP SINH KINH DOANH

  22.05.2021Lượt xem: 364

  TUYỂN THỰC TẬP SINH KINH DOANH
  Xem thêm
  Địa chỉ may áo đồng phục gym nhanh

  Địa chỉ may áo đồng phục gym nhanh

  23.12.2020Lượt xem: 1920

  Địa chỉ may áo đồng phục gym nhanh
  Xem thêm
  May áo đồng phục gym

  May áo đồng phục gym

  22.12.2020Lượt xem: 1937

  May áo đồng phục gym
  Xem thêm
  Hiến máu nhân đạo cùng Thể thao YES

  Hiến máu nhân đạo cùng Thể thao YES

  15.12.2020Lượt xem: 1796

  Chủ nhật này ngày 20/12/2020 lúc 6h30 Trung tâm học tập cộng đồng thuộc địa chỉ số 319 thống nhất , P11 , Q.Gò vấp , tổ chức chương trình hiến máu từ thiện đó . ĐĂNG KÝ HIẾN MÁU NGAY : 093 447 2776 – Mr Tiến 090 777 5929 – Mr Minh
  Xem thêm
  Mẫu người yêu lý tưởng của các Gymer

  Mẫu người yêu lý tưởng của các Gymer

  07.09.2020Lượt xem: 2883

  Mẫu người yêu lý tưởng của các Gymer
  Xem thêm
  5 yếu tố giúp bạn sỡ hữu mẫu áo thun đồng phục PT chất lượng

  5 yếu tố giúp bạn sỡ hữu mẫu áo thun đồng phục PT chất lượng

  04.09.2020Lượt xem: 2982

  5 yếu tố giúp bạn sỡ hữu mẫu áo thun đồng phục PT chất lượng
  Xem thêm